• Redactie Sweet Utopia

Babyshower,Gender Reveal Party of Babyborrel?

BABYBORREL:

De babyborrel kennen we in Vlaanderen al langer, maar is nog steeds populairder aan het worden. Het is een leuke manier om je kleine wonder aan je familie en vrienden voor te stellen.

BABYSHOWER:

Naast het katholieke doopfeest kennen we in Vlaanderen ook al geruime tijd de babyborrel. Maar welke babyfeestjes bestaan er intussen nog en welk zouden jullie kiezen om de komst van jullie kleintje te vieren? Wij zetten ze voor jullie op een rijtje.

Traditioneel wordt dit feest ongeveer twee maanden voor de bevalling georganiseerd voor de aanstaande moeder. De genodigden zijn vriendinnen en vrouwelijke familieleden die samen een laatste keer feest vieren voor de aanstaande moeder al haar aandacht zal moeten geven aan haar nieuwe kindje.

GENDER REVEAL PARTY:

Ook dit feest vindt uiteraard plaats voor de geboorte van het kleintje. Vaak weten zelfs de ouders nog niet wat het geslacht van de baby is. Zij laten de gynaecoloog het geslacht van de baby op de achterzijde van de echografie schrijven. Het hoogtepunt van het feest is dan het aankondigen van geslacht


Babyborrel organiseren, catering, vlaanderen,
Babyborrel, babyshower, gender reveal

.


141 weergaven0 opmerkingen